Як цікаво! Нове обладнання для школи!


На уроках біології тепер працюватимуть з різними наочними матеріалами: макетами з внутрішньою будовою тварин, а також скелетом людини та окремих внутрішніх органів.
Погодьтеся, що не всі дорослі бачили будову ока, зуба, мозку, легенів, серця і т.д. Отже, тепер учні Гамаліївської школи зможуть вам допомогти.



Також закупили мікроскопи та штативи.
На уроках фізики тепер можна використовувати нові наочні матеріали для вивчення електрики, зокрема, міряти електричний струм та напругу.

Цифровий вимірювальний комплекс, який містить багато різних датчиків та дозволяє опрацьовувати на комп'ютері, переносити дані відразу на карти пам’яті чи транслювати онлайн .

Придбання обладнання для Гамаліївської ЗОШ І-ІІ ступеня (зі структурним підрозділом дошкільна група) в с. Гамаліївка втілюється в життя Мурованською сільською радою ОТГ у рамках реалізації Проєктів місцевих ініціатив за підтримки Львівська обласна рада та ПРАМГ "Громади Пустомитівщини".
                         
                                                                                                              Щиро дякуємо!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Список педагогічних працівників Гамаліївської гімназії, які підлягають черговій атестації у 2024р.

ЗАСТАВНА ОРЕСЛАВА ВАСИЛІВНА - вчитель біології, хімії та природознавства. МАРШАЛОК ТАРАС ІГОРОВИЧ - вчитель географії.                    ...