Дари осені. Роботи дошкільняток групи "Калинка"





Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи.


Вихованці групи "Калинка" під керівництвом вихователя Добуш Ганни Михайлівни разом з батьками,  під час дистанційного навчання, виконали різноманітні композиції  осінньої тематики. 

Нікого не залишили байдужим чудові букети з елементами художнього оформлення, квітково-фруктові та овочеві композиції, прикрашені дарами осені, зокрема, пожовклим листям. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, притаманним лише творчій душі дитини. Окрасою виставки стали: лісові  їжачки, грибочки, кукурудзяний зайчик  та багато іншого!

Ми любимо осінь за яскраві барви природи та довгоочікувані зустрічі з друзями, за лісові галявини, повні грибів, стиглі плоди у садах та трохи сумний дощ за вікном. Золотокоса осінь приносить нам чимало сюрпризів. Ми віримо в те, маленькі вихованці своєю роботою зігріли  всіх теплими промінцями дитячих сердець.










 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Список педагогічних працівників Гамаліївської гімназії, які підлягають черговій атестації у 2024р.

ЗАСТАВНА ОРЕСЛАВА ВАСИЛІВНА - вчитель біології, хімії та природознавства. МАРШАЛОК ТАРАС ІГОРОВИЧ - вчитель географії.                    ...