Ми маємо бути відповідальними за тих, кого приручили!

   









4  жовтня Україна, як і більшість країн-членів ООН, відзначає щорічне свято - Всесвітній день тварин (World Animal Day), спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їхнього добробуту, мета якого зробити світ кращим місцем для життя всіх тварин, а особливо нагадати про відповідальність за домашніх улюбленців, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї, адже кожен з нас повинен пам'ятати слова філософської казки "Маленький принц" славетного Антуана де Сент-Екзюпері: "Ми маємо бути відповідальними за тих, кого приручили".

Учні Гамаліївської ЗОШ, під керівництвом Музичук Н.В. на виховній годині, мали можливість розповісти усім  присутнім про своїх домашніх улюбленців. Діти з захопленням розглядали книжечки, які їм подарувала вчителька, аналізували малюнки та давали відповіді на запитання про життя тварин .







Особлива подяка Навчально-методичному центру м. Львова за цікавий змістовний тренінг для вчителів, компанії "Кормотех" за фінансування проекту "Маленький Принц. Україна, що любить тварин" і подарунки, від яких у дітей просто світилися очі, а також особисто натхненниці цього проекту Валентині Олійник, з якою мали честь познайомитись аж у Харкові на EdCamp 2019, Ваші слова, що "ставленням до тварин оцінюється наша людяність" знайшли відгук в серцях учнів Гамаліївської ЗОШ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Список педагогічних працівників Гамаліївської гімназії, які підлягають черговій атестації у 2024р.

ЗАСТАВНА ОРЕСЛАВА ВАСИЛІВНА - вчитель біології, хімії та природознавства. МАРШАЛОК ТАРАС ІГОРОВИЧ - вчитель географії.                    ...