Запитай у вчителя...

     Згідно зі шкільним планом виховної роботи, з метою підвищення престижу професії педагога в очах підростаючого покоління та пропагування даної професії, у Гамаліївській ЗОШ І-ІІ ступенів, відбувся День учителя, в ході якого учні 9 класу проводили уроки зі школярами.
   Для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікаві факти, виявивши неабияку наполегливість і старанність.
     Звичайно, усі хвилювалися, але учні залишилися задоволеними роботою «молодих учителів» та високими балами, якими були оцінені їхні знання. Дітям уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче, можна було трішки розслабитися, отримати нові враження, познайомитися з «молодими вчителями», які вклали у свої уроки не тільки набуті знання, але й частинку душі. А діти це, безперечно, відчувають!
 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Список педагогічних працівників Гамаліївської гімназії, які підлягають черговій атестації у 2024р.

ЗАСТАВНА ОРЕСЛАВА ВАСИЛІВНА - вчитель біології, хімії та природознавства. МАРШАЛОК ТАРАС ІГОРОВИЧ - вчитель географії.                    ...